Futsal kamp 2023

Futsal klub Siliko bo v sodelovanju s podjetjem Športni utrinek organiziral prvi futsal kamp, ki bo potekal v Rovtah od 24. do 26. junija 2023. Kamp je namenjen fantom od letnika 2009 do 2014, ki si želijo seznaniti s prvinami veščin futsala in jih obenem veseli preživljanje prostega časa na prostem.

Read more ...

18. Siliko futsal turnir

V času od 2. do 3. junija bo Vrhnika v znamenju futsala. V vrhniškem športnem parku bo že 18. Siliko futsal turnir. Vrhniška športna prireditev si je po različnih anketah in po odzivih nastopajočih, prislužila sloves enega najbolje organiziranih turnirjev futsala v Sloveniji. Obenem je na Vrhniki odlično poskrbljeno tudi za gledalce, kar le ti znajo ceniti, saj jih je na Vrhniki vsako leto več.

Read more ...

Čas je na njihovi strani

17. in 18. 2. je v Termah Olimia v Podčetrku potekal zaključni turnir pokalnega tekmovanja, na katerega se je uvrstila tudi vrhniška ekipa Silika. Žreb je določil, da so se v polfinalu pomerili z daleč najboljšo ekipo v Sloveniji v zadnjih letih, FC Dobovec, ki s kopico izkušenih domačih reprezentantov, okrepljenih s kakovostnimi in prekaljenimi tujci s Hrvaške, Brazilije in Kolumbije, po trenutnem UEFA rankingu sodi celo med 16 najboljših moštev na stari celini.

Read more ...

Zimski Siliko futsal turnir 2022

Danes začnemo zbirati prijave za 1. zimski Siliko futsal turnir, ki bo v času od 27.12. do 28.12. 2022 v Športni dvorani pri OŠ Antona Martina Slomška, Vrhnika. Preden se lotite organizacije slovesa od leta 2022, preden rezervirate Beograd, ali sindikalno kočo v Bohinju, si v koledar označite 27. in 28. december, morda celo 29. v kolikor bo ekip že na prvi zimski izdaji več od pričakovanih. Pripravljamo turnir, ki ga boste pomnili. Denarni sklad 3.000,00€, pokali in praktične nagrade, nagrade za obiskovalce in še marsikaj.

Read more ...