Nov trener U19

Nov trener selekcije U19 našega kluba je postal Džafić Senudin. Gre za nekdanjega reprezentanta in enega najboljših trenerjev v Sloveniji, ki je svojo trenersko pot prekinil leta 2016, ko je s Futsal Maribor osvojil tako državni kot pokalni naslov.

Preberi več

Mile Simeunović ostaja na Vrhniki

Rokave so zavihali tudi v ekipi Siliko Rem Power, kjer se pospešeno pripravljajo na novo sezono. V vseh štirih selekcijah, ki jih bodo premogli na Vrhniki. Boštjan Erčulj, glavni operativec kluba, je pojasnil, da bodo zadržali mlajši selekciji U17 in U19, žensko vrsto in člane.

Preberi več

Začela se je 24. sezona 1. Slovenske futsal lige

»V imenu krovne skupine REM POWER ponosno sporočamo, da smo kot pokrovitelj podprli slovenski Siliko Futsal. Njihova članska ekipa bo v prihajajoči sezoni nastopala pod imenom SILIKO REM POWER. Verjamemo v njih in skupaj z njimi gremo novim zmagam naproti!« Tako so v imenu krovne skupine REM POWER zapisali v podjetju Dilex d.o.o. iz Komende.

Preberi več

Z novim imenom proti vrhu slovenskega futsala

Ponosno in z velikim veseljem sporočamo, da smo sklenili dogovor o glavnem pokroviteljstvu z odličnim podjetjem – družbo Siliko d.o.o. Od meseca julija dalje se naš klub imenuje Futsal klub Siliko.

Preberi več

Sezona 17/18

Državno prvenstvo:

1. SFL
U19 zahod
U17 zahod
Ženske

Fan Klub

V Futsal klubu Siliko posvečamo veliko pozornosti tudi našim fantastičnim navijačem, podpornikom in ostalim članom kluba, ki so zaznamovali lansko sezono z izjemnim vzdušjem v 'Slomšku', pa tudi v nekaj gostujočih dvoranah po Sloveniji.

Več