Finale!

Selekciji U19 se je že drugo leto zapored uspelo uvrstiti v finale državnega prvenstva.

Na povratni tekmi v Ormožu, kamor jih je pospremil poln avtobus navijačev, so uspešno odbranili prednost s prve tekme in se s skupnim rezultatom 9 : 5 uvrstili v finale.

Potem, ko nam verjetno vsem še vedno šumi in odzvanja v ušesih od neverjetnega vzdušja s članske povratne kvalifacijske tekme, na kateri se je članska ekipa s pomočjo polne dvorane uvrstila v 1. SFL, nas to soboto, 23. 4. ob 19. uri čaka nov spektakel v dvorani A. M. Slomška.

Fantje pod vodstvom Mileta Simeunovića so nas letos ponovno navduševali s pristopom in igro ter se po nekoliko negotovem začetku sezone bolj ali manj suvereno uvrstili v težko pričakovano finale. Zaslužijo si, da jih na zadnji tekmi spremlja polna dvorana navijačev.

Tam jih čaka stari znanec, aktualni državni prvak, ekipa škofjeloškega Stripyja. Vabimo vse navijače in pristaše kluba, da v soboto še zadnjič napolnijo "Slomška" in znova priredijo peklensko vzdušje, ki ga ne premore nobena druga dvorana v Sloveniji. Verjamemo, da so z vašo pomočjo fantje zmožni premagati še zadnjo oviro na poti do naslova državnih prvakov.