S sezono pričela tudi selekcija U17

Svojo prvo tekmo odigrala tudi selekcija U17, ki je z 2 : 1 tesno izgubila na gostovanju v Sodražici proti ekipi Extrema. Kot smo že poročali, je ekipa, ki je lansko leto klonila šele v finalu državnega prvenstva, letos močno prevetrena, zato je razumljivo, da bo potrebno še nekaj potrpljenja in trdega dela na treningih, preden bo Rok Železnik postavil igro,ki jo od svojih fantov želi in pričakuje.

Že v drugem krogu so prikazali veliko boljšo predstavo in prepričljivo nadigrali Ivančno Gorico kar z 10 : 0. Sledi težko in pomembno gostovanje v Tolminu, kjer se bodo pomerili proti ekipi Puntarja.

(U17) FK Siliko vs Ivančna Gorica 10 : 0

Dolžni smo vam še gole minulega vikenda. (U17) FK Siliko vs Ivančna Gorica 10 : 0. 1:0 Job Kavčič (5.), 2:0 Tadej Sečnik (9.), 3:0 Žak Purič (15.), 4:0 Tadej Sečnik (22.), 5:0 Žak Purič (23.), 6:0 Nejc Albreht (33.), 7:0 Dejan Stankovič (34.), 8:0 Žak Purič (36.), 9:0 Gašper Petkovšek (37.), 10:0 Jure Suban (38.)

Objavil/a Siliko Futsal dne Četrtek, 01. november 2018

Medtem so dekleta doživela dva zaporedna poraza. Najprej so v sosedskem derbiju morala priznati premoč igralkam ŽNK Vrhnika, v zadnjem krogu pa so izgubile tudi proti ekipi KMN Slovenske Gorice.

V državnem prvenstvu U19 so za nami trije krogi, po katerih varovanci Senudina Džafića zasedajo prvo mesto. V drugem krogu so suvereno premagali vrstnike iz Škofij z 11 : 1. Bolj kot sam rezultat je tekmo zaznamoval redko viden dosežek Toda Ciuhe, ki je dosegel kar 10 golov ter za nameček še podal za enajstega. Res izjemna predstava slovenskega mladinskega reprezentanta, ki svojo kakovost dokazuje tudi z igrami v 1. SFL.

10 na en mah

Vas zanima kako se na eni tekmi zadane kar desetkrat? U19 - Siliko Rem Power vs Kix Ajdovščina v glavni vlogi pa Tod Ciuha. Futsal.si Futsal Slovenija Nogometni navdušenci

Objavil/a Siliko Futsal dne Ponedeljek, 08. oktober 2018

Minuli vikend so se fantje v Škofji Loki pomerili z aktualnimi državnimi prvaki in po hudi borbi in izenačeni tekmi dosegli pomembno zmago 2 : 1 ter zasedli vrh lestvice. Ta vikend imajo priložnost niz neporaženosti nadaljevati v sosedskem derbiju proti ekipi Dlan Logatec.

Siliko Rem Power vs Dlan Logatec
Športna dvorana A. M. Slomška - nedelja, 4. november ob 19.00