Odločno v novo sezono

Pred reprezentančnim premorom je bilo v 1. Slovenski futsal ligi odigranih šest krogov. Članska ekipa je s tekmo manj še brez poraza, a »le« na četrtem mestu, saj so varovanci Mileta Simeunoviča kar trikrat remizirali.

Precej očitno je, vsaj po pogledu na število danih in prejetih zadetkih, ki je po petih tekmah 10:8 in bolj spominja na statistiko v nogometu, da ima naša mlada ekipa probleme pri doseganju zadetkov.

V času ko to pišemo, so bili odigrani tudi uvodni krogi naših mladinskih ekip. Selekcija U19, ki brani naslov državnih prvakov, še ni izgubila, ekipa U17 pa je enkrat zmagala in dvakrat izgubila. 

Prav tako dobre igre naših ekip kar kličejo po ogledu tekem. Domače tekme se igrajo v slomškovi dvorani, prva priložnost pa bo že 2. novembra ob 18:00, ko se bo igrala tekma osmine pokala Slovenije. Na Vrhniko namreč prihaja Stripy, tekme s Škofjeločani pa so vedno napete in pravi magnet za gledalce.

In ko smo že pri povabilu, v kolikor boste na tekmo pozabili vas bodo nanjo spomnili trije naši igralci, ki na dan tekme stojijo ob cesti na različnih mestih po Vrhniki in vas opozarjajo, da je to dan, ko doma igra naša članska ekipa. Vse informacije o futsalu na Vrhniki in širše, slike, posnetke in zanimivosti pa najdete na naši FB strani Siliko Futsal.

2.11. FK Siliko vs FSK Stripa – Pokal Terme Olimia
8.11. FK Siliko vs KMN Bronx – 1.SFL
22.11. FK Siliko vs FC LIitija – 1.SFL
6.12. FK Siliko vs KMN Tomaž – 1.SFL