18. Siliko futsal turnir

V času od 2. do 3. junija bo Vrhnika v znamenju futsala. V vrhniškem športnem parku bo že 18. Siliko futsal turnir. Vrhniška športna prireditev si je po različnih anketah in po odzivih nastopajočih, prislužila sloves enega najbolje organiziranih turnirjev futsala v Sloveniji. Obenem je na Vrhniki odlično poskrbljeno tudi za gledalce, kar le ti znajo ceniti, saj jih je na Vrhniki vsako leto več.

Denarni sklad turnirja je 3.000,00€, razdeljene bodo številne praktične nagrade, nagrade za najboljše posameznike in seveda pokali ter medalje. Igra se na asfaltu po futsal pravilih FIFA 4+1 z malo odbojno žogo.

Prijavnina je 100€ in se plača na račun, objavljen na prijavnici na spletni strani kluba. Rok za prijavo je 31. maj do 12:00 ure. Žrebanje skupin bo v spletnem prenosu ob 14:00 uri.

Ob igrišču bo na voljo žar Gostilne Gurman iz Ljubljane, hladna pijača, brezplačna voda za igralce, večerni žur z DJ-jem in številne možnosti dodatne zabave. Turnir snema Šport TV, kjer bodo po dogodku na svoji televiziji predvajali 10 minutno reportažo. Od četrtfinala dalje bodo vse tekme predvajane v spletnem prenosu.

Na vrhniškem turnirju igralci ne tečejo po žoge, le te pobirajo drugi. Ob igrišču je dovolj slačilnic s tuši in toplo vodo. Na voljo je prva pomoč in reševalno vozilo z zdravnikom. Ekipe oz. posamezniki, ki želijo prenočišče, naj nas kontaktirajo.

Tudi letos bomo pripravili masažni salon v katerem bosta dve masažni mizi in dve prikupni maserki, ki bosta poskrbeli za obolele mišice igralcev in po želji tudi gledalcev.

Skratka več kot dovolj razlogov, da pridete na Vrhniko, s svojo ekipo ali kot gledalec.

Vse kontakte za dodatne informacije najdete na PRIJAVNICI.

Vabljeni.