ZAVAS 2013

Športni park Vrhnika
7.-9. 6. 2013
Nagradni sklad: 3400€

Turnir ZAVAS je osvojila ekipa Gradbeništva Jimmy, pod čigar okriljem so se »skrivali« nekateri najboljši malonogometaši iz Posočja, o čemer priča tudi seznam naj posameznikov, saj sta tako naj igralec (Kristjan Čujec), kot naj strelec (Jaka Sovdat) iz vrst zmagovalcev. Naj vratar je bil Asmir Alić iz drugouvrščene ekipe Gemax.

Tolažilni turnir je osvojila ekipa Avtohiša AI z najboljšim strelcem (Dragan Petrović) in vratarjem (Urban Bajc),  pred ekipo Šmarje Sap, za katero je igral naj igralec tolažilnega turnirja, Elvis Kličić.

Read more ...

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...