Delilca pravice

Posebna zahvala organizatorjev gre obema sodnikoma, Almirju Fetiću in Seadu Nadareviću, ki sodita tekme na Zavas turnirju že od samega začetka.

Vsi, ki poznate mali nogomet in ste se kdaj že udeležili kakšnega turnirja bodisi kot igralec ali zgolj obiskovalec, veste kako zahtevna in odgovorna naloga je sojenje na tovrstnem tunirju. Slabe ali ponesrečene sodniške odločitve lahko dodobra ziritirajo tako igralce kot tudi gledalce in nemalokrat se zgodi, da zaradi tega neupravičeno v senci slabih sodniških odločitev ostanejo dobra igra in goli.

Prav zaradi tega smo organizatorji turnirja še toliko bolj hvaležni sodnikoma Almirju Fetiću in Seadu Nadareviću, ki s pravo mere avtoritete in znanja suvereno obvladujeta potek turnirja že celih 9 let.

Letos se je sicer tudi tako izkušenima sodnikoma nehote pripetila manjša napaka. Na tekmi domače ekipe Pri Kranjcu sta ob izvedenem prostem strelu sprevidela, da je žoga v celoti prešla golovo črto. Napake jima nikakor ne moremo preveč očitati, saj je po večurnem sojenju na močnem soncu in razbeljenem asfaltu težko opaziti situacijo, ki se je zgodila v delčku sekunde. Na njuno nesrečo je organizator turnija tekme pokrival iz 16 različnih kotov (žal sicer zgolj z eno kamero) in šele po ponovnem ogledu posnetka je postalo jasno, da je bil v omenjeni situaciji dosežen regularen gol. Iskreno upamo, da cenjena sodnika Fetić in Nadarević nam ne bosta zamerila preveč, če ta zanimiv posnetek delimo z obiskovalci naše strani.

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...

Sponzorji turnirja 2014:

Sponzorji 2014