Turnir Zavas osvojila ekipa KMN Vodnar Loški potok

Za nami je 10. Zavas turnir v malem nogometu. Na Vrhniki smo v treh vročih junijskih dneh gostili kar 36 ekip oz. skoraj 300 igralcev. Razdelili smo 4300€, kar je, za primerjavo, več kot milijon nekdanjih tolarjev.  Letošnji turnir je zaznamovala izredna izenačenost ekip, saj se je že v petkovem skupinskem delu večina tekem končala z minimalno razliko, ali celo s kazenskimi streli. O nadaljnjih uvrstitvah so tako pogosto odločale malenkosti, neizkoriščena velika priložnost in prejet gol v protinapadu.

Read more ...

Zavas turnir 2015

V začetku junija bo mogoče v vrhniškem športnem parku spremljati že deseti turnir malega nogometa Zavas. Letošnji denarni sklad znaša zagotovljenih 3600€. Vrhniška športna prireditev si je po različnih anketah in po odzivih nastopajočih, prislužila sloves enega najbolje organiziranih turnirjev malega nogometa v Sloveniji. Obenem je na Vrhniki odlično poskrbljeno tudi za gledalce, kar le ti znajo ceniti, saj jih je na Vrhniki vsako leto več. Zakaj je vrhniški turnir tako poseben?

Read more ...

Letos ZAVAS na Vrhniki 3600€

Športno društvo FK Zavas organizira deseti malonogometni turnir na asfaltu. Turnir se prične v petek, 5. junija 2015 s pričetkom tekem ob 19. uri. Odvijal se bo v Športnem parku na Vrhniki.

Read more ...

More Articles ...

  1. Zavas Futsal U19

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...