Glavni turnir

Športno društvo FK Zavas organizira enajsti malo nogometni turnir na asfaltu. Turnir se prične v petek 3. junija 2016 s pričetkom tekem ob 19. uri. Odvijal se bo v Športnem parku na Vrhniki. V petek se bodo odigrale kvalifikacije po skupinah. Najboljših osem ekip bo v soboto 4. junija popoldne odigralo tekme na izpadanje za glavni denarni sklad. Ekipe, ki se ne bodo uvrstile med prvih osem, bodo prav tako v soboto odigrale svoj turnir na izpadanje za Pringles denarni sklad, pokale in ostale nagrade.

Read more ...

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...