ZAVAS na VRHNIKI

Športno  društvo FK Zavas organizira dvanajsti malo nogometni turnir na asfaltu. Turnir se prične v petek 2. junija 2017 s pričetkom tekem ob 19. uri. Odvijal se bo v Športnem parku na Vrhniki. V petek se bodo odigrale kvalifikacije po skupinah. Najboljših osem ekip bo v soboto 3. junija popoldne odigralo tekme na izpadanje za glavni denarni sklad. Ekipe, ki se ne bodo uvrstile med prvih osem, bodo prav tako v soboto odigrale svoj turnir na izpadanje za Pringles denarni sklad, pokale in ostale nagrade.

PRAVILA:

Igralo se bo po pravilih FIFE(4+1) in na lastno odgovornost!

PRIJAVNINA:

Prijavnina znaša 100 evrov. Poravna se do žrebanja. Sprejeli bomo 32 ekip. Pričakujemo tudi ekipe iz tujine, zato priporočamo pravočasno prijavo.

PRIJAVNICA >>

ROK PRIJAV IN ŽREB:

Prijave zbiramo do žrebanja, ki bo v sredo 31. maja ob 18:00, na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno. Prijavnina se plača na: Boštjan Erčulj s.p., Kopališka ulica 3B 1360 Vrhnika, TRR SI56 0431 0023 5058 722. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina.

NAGRADE IN DENARNI SKLAD

Zagotovljen je denarni sklad v vrednosti 3800€.

Nagradni sklad bomo razdelili:

GLAVNI DENARNI SKLAD

1.    mesto 1500€    
2.    mesto 800€      
3.    mesto 500€     
4.    mesto 300€      

PRINGLES DENARNI SKLAD

1.    mesto 350€
2.    mesto 200€
3.    mesto 100€
4.    mesto 50€

Podeljeni bodo še pokali za prva tri mesta, najboljšega igralca, strelca, vratarja in posebna nagrada za fair play ekipo. Med igralce bomo razdelili tudi praktične nagrade. V soboto vsem igralcem ponujamo brezplačen zajtrk.

BREZPLAČNO KAMPIRANJE IN PRENOČIŠČA

V času turnirja bomo organizirali brezplačno kampiranje. Tisti, ki to želite vas prosimo, da nam javite na spodnje kontakte. Za ekipe izven Slovenije in iz oddaljenejših krajev, bomo po dogovoru organizirali prenočišča.

UDOBJE

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Postavljena bo montažna tribuna.  V času turnirja bodo naše hostese ponujale prostovoljne vstopnice in delile drobna darila pokroviteljev. V nagradnem skladu bodo praktične nagrade v vrednosti (približno 3000€).

Za morebitna vprašanja, in predčasne prijave smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.


INFORMACIJE:

Boštjan Erčulj
Gsm: + 386 31 888 737,
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.zavas-futsal.si

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več