Letos Zavas skoraj 5.000€

V času od 3. do 5. junija ba Vrhnika v znamenju futsala. V vrhniškem športnem parku bo že enajsti turnir malega nogometa Zavas. Letos bomo v treh dneh razdelili 4700€ (3800 na članskem, 600 na mladinskem in 300 na turnirju za dekleta) Na članski turnir bomo sprejeli 32 ekip, zato priporočamo pravočasno prijavo.

Vrhniška športna prireditev si je po različnih anketah in po odzivih nastopajočih, prislužila sloves enega najbolje organiziranih turnirjev malega nogometa v Sloveniji. Obenem je na Vrhniki odlično poskrbljeno tudi za gledalce, kar le ti znajo ceniti, saj jih je na Vrhniki vsako leto več.

penal

Zaradi visokega denarnega sklada na Vrhniki vedno vidimo skoraj vse najboljše igralce malega nogometa iz Slovenije. Kljub temu, pa se na turnir prijavljajo tudi ekipe, v katerih igrajo rekreativci. Sistem je namreč tak, da gredo vse ekipe skozi skupne kvalifikacije. Prednost skupnih kvalifikacij je predvsem ta, da ima ekipa rekreativcev možnost pomeriti se s tako imenovanimi profesionalci. Ekipe, ki izpadejo iz nadaljnjega tekmovanja, nadaljujejo svoj turnir s sebi enakimi rekreativnimi ekipami za svoj denarni sklad, pokale in ostale nagrade. Kljub temu, da je denarni sklad manjši, pa je turnir teh ekip prav tako zelo pomemben, dostikrat tudi zelo napet in nemalokrat celo bolj zanimiv.

Na vrhniškem turnirju igralci ne tečejo po žoge, le te pobirajo drugi. Razdeli se ogromno daril, ki jih prispevajo pokrovitelji, tudi nekaj pijače in celo topel obrok. Ob igrišču je dovolj slačilnic s tuši in toplo vodo. Na voljo je prva pomoč in celo reševalno vozilo z zdravnikom. Na samem prizorišču je možno brezplačno kampirati. Žrebanje je javno in transparentno ter dva dni pred prireditvijo. Območje, ki je namenjeno sprostitvi in počitku gledalcev, bomo letos bistveno povečali. Poleg tako imenovane hladilnice, bomo dodali vrsto ležalnikov in masažni salon. V njem bosta dve masažni mizi in dve prikupni maserki, ki bosta poskrbeli za obolele mišice igralcev in po želji tudi gledalcev.

masaza

Na turnirju na Vrhniki smo prejšnja leta opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Ko na prireditev pripelješ otroka, se ti lahko zgodijo vse mogoče stvari. Ravno ste se lepo namestili na tribuno, začela se bo zanimiva tekma, hladno pivo je pri roki in ravno takrat, ko sodnik prvič zapiska, mali nadobudnež začne tožiti, da ga lulat, kakat, potem bi pa še na vsak način rad igral nogomet z vami. Letos lahko mirno »popokate« otroka in ga pripeljite na igrišče, saj smo organizatorji turnirja poskrbeli za varstvo. Medtem ko se bo vaš otrok lepo zabaval na zato posebej pripravljenem ograjenem igrišču in bodo zanj skrbele varuške, boste vi lahko sedeli na tribuni, v miru pili pijačo in uživali v tekmi, ali pa si celo privoščili osvežujočo masažo. Varstvo bo organizirano v soboto od treh popoldan do sedmih zvečer, namenjeno pa je otrokom od tretjega leta starosti naprej.

otroci

Na Vrhniki je vedno zabavno, kar pričajo številni gledalci, ki spremljajo Zavas. Vsako leto postavimo montažno tribuno, ki sprejme 500 gledalcev. Turnir si v dveh dneh ogleda blizu 2000 ljudi. Na samem turnirju smo videli že nastop brazilske plesne skupine Brazil Bahia Show, navijaške skupine Žabice in različnih glasbenih skupin. V soboto zvečer, po podelitvi, bo v prireditvenem šotoru žur z dj-em in če sklepamo po lanskem, se ga na splača zamuditi. Med gledalce vsako leto razdelimo za približno 3.000€ daril, ki jih dobijo srečni kupci prostovoljnih vstopnic. Te ponujajo hostese, ki obenem delijo darila pokroviteljev turnirja. Poleg tega bomo letos pripravili vrsto novosti, o katerih pa vas bomo sproti obveščali na naših socialnih omrežjih.

Skratka več kot dovolj razlogov za obisk vrhniškega športnega parka, ki je v samem centru Vrhnike.

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...

Sponzorji turnirja 2014:

Sponzorji 2014