Z novim imenom proti vrhu slovenskega futsala

Ponosno in z velikim veseljem sporočamo, da smo sklenili dogovor o glavnem pokroviteljstvu z odličnim podjetjem – družbo Siliko d.o.o. Od meseca julija dalje se naš klub imenuje Futsal klub Siliko.

V družbi Siliko, ki zaposluje kar 320 ljudi, se ukvarjajo z izdelovanjem gumi-tehničnih izdelkov. V dvajsetih letih se je proizvodni program razširil na dejavnosti, s katerimi lahko kupcu ponudijo celovito storitev od idejne zasnove, konstrukcije in izdelave orodja do velikoserijske proizvodnje. So med največjimi proizvajalci gumi-tehničnih izdelkov na slovenskem trgu. 60% vse proizvodnje izvozijo na trg Evropske unije, predvsem kupcem nemške avtomobilske industrije, kot so Volkswagen, Bmw in Audi.

Hkrati so pomemben dobavitelj industriji bele tehnike na slovenskem trgu (Gorenje, Liv Postojna), sodelujejo pa tudi s partnerji na področju elektroindustrije, sanitarne in gradbene industrije. Ko nas podpre tako odlično podjetje, to jemljemo kot potrditev, da smo na pravi poti, da tudi mi postanemo najboljši. Hvala Siliko.

V našo četrto sezono vstopamo s štirimi selekcijami. Članice, vodila jih bosta Andreja Prek in Tadej Špicar, člani pod vodstvom Mileta Simeunoviča in Almira Begiča, mladinci (U19), ki jih bosta tudi letos vodila Gašper in Tomaž Končan, ter selekcija kadetov (U17), ki jih bosta letos trenirala Rok Železnik in Blaž Končan.

Med tem, ko člani s prvenstvom začnejo že 8. septembra, ekipa gostuje pri novincu v Ivančni Gorici, pa se tekme mladinskih ekip letos začnejo že zadnji vikend v septembru. Razlog zgodnjega začetka so namreč priprave in prijateljska tekma reprezentance U17/U19, ki se pripravlja na kvalifikacije za mladinske olimpijske igre prihodnje leto v Argentini. Dame pa začnejo še nekoliko kasneje.

15. septembra, na dan, ko bo Vrhniko obiskal pokal, ki ga bo na UEFA Futsal Euro 2018 10. februarja v Ljubljani, dvignil kapetan najboljše evropske futsal ekipe, bo v dvorani A.M.Slomška prva domača tekma članske ekipe. Na Vrhniko prihaja Sevnica.

Domače tekme članske ekipe:
2. krog / 15.sep / FK Siliko - KMN Sevnica
5. krog / 6.okt / FK Siliko - FK Dobovec
7. krog / 20.okt / FK Siliko - KMN Oplast
9. krog / 3.nov / FK Siliko - FC Maribor
10. krog / 10.nov / FK Siliko - FC Ivančna Gorica
12. krog / 1.dec / FK Siliko - Puntar
13. krog / 8.dec / FK Siliko - KMN Benedikt
15. krog / 9.feb / FK Siliko - FC Litija
17. krog / 23.feb / FK Siliko - KMN Bronx

V letošnjem letu pripravljamo vrsto novosti. Za gledalce najbolj zanimiva bo prav gotovo ta, da za obiskovalce vseh domačih tekem pripravljamo vrsto novosti, med drugim tudi žrebanje bogatih praktičnih nagrad. O vseh novicah pa vas, tako kot do sedaj, sproti obveščamo na naših družabnih omrežjih, še posebej na FB profilu pod naslovom Siliko Futsal.

Sezona 18/19