Zavas turnir 2015

V začetku junija bo mogoče v vrhniškem športnem parku spremljati že deseti turnir malega nogometa Zavas. Letošnji denarni sklad znaša zagotovljenih 3600€. Vrhniška športna prireditev si je po različnih anketah in po odzivih nastopajočih, prislužila sloves enega najbolje organiziranih turnirjev malega nogometa v Sloveniji. Obenem je na Vrhniki odlično poskrbljeno tudi za gledalce, kar le ti znajo ceniti, saj jih je na Vrhniki vsako leto več. Zakaj je vrhniški turnir tako poseben?

V prvi vrsti je zelo zanimiv tekmovalni sistem. Zaradi visokega denarnega sklada na Vrhniki vedno vidimo skoraj vse najboljše igralce malega nogometa iz Slovenije. Kljub temu, pa se na turnir prijavljajo tudi ekipe, v katerih igrajo rekreativci. Sistem je namreč  tak, da gredo vse ekipe skozi skupne kvalifikacije. Prednost skupnih kvalifikacij je predvsem ta, da ima tudi ekipa rekreativcev možnost pomeriti se s tako imenovanimi profesionalci. 16 ekip se uvrsti v sobotni del tekmovanja, polovica za glavni denarni sklad, polovica pa se uvrsti v Pringles pokal, ki ima svoj denarni sklad, pokale in ostale nagrade. Kljub temu, da je denarni sklad manjši, pa je turnir teh ekip prav tako zelo pomemben, dostikrat tudi zelo napet ali celo bolj zanimiv.

Naslednja posebnost vrhniškega turnirja je ugodje, ki je organizatorjem Zavasa zelo pomembno. Igralci na turnirju igrajo, žoge pobirajo drugi. Razdeli se ogromno daril, ki jih prispevajo pokrovitelji, tudi nekaj pijače in celo topel obrok. Ob igrišču je dovolj slačilnic s tuši in toplo vodo. Na voljo je prva pomoč in celo reševalno vozilo z zdravnikom. Na samem prizorišču je možno brezplačno kampirati. Žrebanje je javno in transparentno ter dan pred prireditvijo. Turnir bosta letos sodila priznana sodnika Dejan Nikolič Koprivec in Simon Todorovič.

masaza

Tudi letos bomo pripravili prostor namenjen sprostitvi, ohladitvi in počitku igralcev, in pa masažni salon. V njem bosta dve masažni mizi in dve prikupni maserki, ki bosta poskrbeli za obolele mišice igralcev in po želji tudi gledalcev.

otroci

Tudi letos lahko mirno »popokate« otroka in  ga pripeljite na igrišče, saj smo organizatorji turnirja poskrbeli za varstvo. Medtem ko se bo vaš otrok lepo zabaval na zato posebej pripravljenem ograjenem igrišču in bodo zanj skrbele varuške, boste vi lahko sedeli na tribuni, v miru pili pijačo in uživali v tekmi, ali pa si celo privoščili osvežujočo masažo. Varstvo bo organizirano v soboto od treh popoldan do sedmih zvečer, namenjeno pa je otrokom od tretjega leta starosti naprej.

tribuna

Na Vrhniki je vedno zabavno, kar pričajo številni gledalci, ki spremljajo Zavas. Vsako leto postavimo montažno tribuno, ki sprejme 500 gledalcev. Turnir si v dveh dneh ogleda blizu 2000 ljudi. V soboto zvečer bo po podelitvi v prireditvenem šotoru žur z dj-em in če sklepamo po lanskem, se ga na splača zamuditi. Tisti, ki pa bi si raje pogledali finale lige prvakov, boste prav tako prišli na svoj račun, saj bomo postavili veliki video zaslon. Skratka več kot dovolj razlogov za obisk vrhniškega športnega parka, ki je v samem centru Vrhnike.

Priporočamo spremljanje našega FB profila Zavas Futsal, kjer dnevno obveščamo o vseh dogodkih povezanih s turnirjem. Vabljeni.

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...