Siliko Rem Power turnir na Vrhniki

 V času od 8. do 9. junija ba Vrhnika v znamenju futsala. V vrhniškem športnem parku bo že trinajsti turnir malega nogometa Siliko Rem Power. Vrhniška športna prireditev si je po različnih anketah in po odzivih nastopajočih prislužila sloves enega najbolje organiziranih turnirjev malega nogometa v Sloveniji. Obenem je na Vrhniki odlično poskrbljeno tudi za gledalce, kar le ti znajo ceniti, saj jih je na Vrhniki vsako leto več.

Zaradi visokega denarnega sklada, letos bomo razdelili 4000€, na Vrhniki vedno vidimo skoraj vse najboljše igralce malega nogometa iz Slovenije. Kljub temu, pa se na turnir prijavljajo tudi ekipe, v katerih igrajo rekreativci. Sistem je namreč  tak, da gredo vse ekipe skozi skupne kvalifikacije. Prednost skupnih kvalifikacij je predvsem ta, da ima ekipa rekreativcev možnost pomeriti se s tako imenovanimi profesionalci. Ekipe, ki izpadejo iz nadaljnjega tekmovanja, nadaljujejo svoj turnir s sebi enakimi rekreativnimi ekipami za svoj denarni sklad, pokale in ostale nagrade. Kljub temu, da je denarni sklad manjši, pa je turnir teh ekip prav tako zelo pomemben, dostikrat tudi zelo napet ali celo bolj zanimiv.

DSC 3641

Na vrhniškem turnirju igralci ne tečejo po žoge, le te pobirajo drugi. Ob igrišču je dovolj slačilnic s tuši in toplo vodo. Na voljo je prva pomoč in reševalno vozilo z zdravnikom. Na samem prizorišču je možno brezplačno kampirati. Žrebanje je javno in transparentno ter dva dni pred prireditvijo.

Tudi letos bomo pripravili masažni salon v katerem bosta dve masažni mizi in dve prikupni maserki, ki bosta poskrbeli za obolele mišice igralcev in po želji tudi gledalcev.  

Na Vrhniki je vedno zabavno, kar pričajo številni gledalci, ki spremljajo naš turnir. Vsako leto postavimo montažno tribuno, ki sprejme 500 gledalcev. Turnir si v dveh dneh ogleda blizu 2000 ljudi. Na samem turnirju smo videli že nastop brazilske plesne skupine Brazil Bahia Show, navijaške skupine Žabice in različnih glasbenih skupin. V soboto zvečer, po podelitvi, bo v prireditvenem šotoru žur z dj-em in če sklepamo po lanskem, se ga na splača zamuditi. Med gledalce vsako leto razdelimo za približno 1000€ daril, ki jih dobijo srečni kupci prostovoljnih vstopnic. Te ponujajo hostese, ki obenem delijo darila pokroviteljev turnirja. Poleg tega bomo letos pripravili vrsto novosti, o katerih pa vas bomo sproti obveščali na naših socialnih omrežjih.

DSC02137

Skratka več kot dovolj razlogov za obisk vrhniškega športnega parka, ki je v samem centru Vrhnike.